kristin steinmoen halle, veterinær - muskel, skjelett og nevrologi på dyr -
kristin@logreklinikken.no, mob 90100064


første side


timebestilling
på nett


muskel og
skjelett på hund


symptomer og rehabilitering


utdanning og kurs


kontakt


linker


om oss på Logreklinikken

Litt om oss på Logreklinikken

Kristin Steinmoen Halle

 

"Hovedpersonen" på Logreklinikken. Hun er utdannet veterinær med hundens skjelett og muskulatur som hovedinteresse. Fra 2000 og fram til i dag har hun tatt og tar videreutdanning innenfor dette fagfeltet.

I februar 2022 mottok Kristin Steinmoen Halle (bildet under) beviset fra den internasjonale organisasjonen IAVC - International Academy of Veterinary Chiropractic at hun har oppnådd advances certifisering gjennom å fullføre alle kurs, presentere caser og gjennomføre en studie.

Artikkelen til Kristin Steinmoen Halle og Aksel Granhus, om veterinærkiropraktisk behandling for å forebygge spondylose hos Boxer, er akseptert av Veterinary Science.
Tusen takk til alle som har bidratt til dette prosjektet mitt som startet i 2009. Stor takk til Aksel Granhus som har tatt seg av all statistikk og profesjonell artikkelskriving. Takk til oppdretterne for rekruttering og til Norsk Boxerklubb for finansiell støtte.
Artikkelen kan du lese her.

Hele kurs- og utdanningsrekken kan du se her.

Kristin konkurrerer også med egne hunder i bruks og lydighet, beskriver at hun derfor vet hvor viktig det er å ha en hund som er i god fysisk form for å prestere så godt han eller hun kan. Underveis har hun lært seg mye om oppvarming, nedtrapping og uttøyning for å forebygge skader.

Med den første hunden hun konkurrerte med lærte hun det meste i etterkant, men man blir heldigvis klok av skade.

Kristin Halle har bare hatt boxere, her er rekke med hennes hunder og et lite utvalg prestasjoner hun har oppnådd med disse:

Det nye håpet er NUCH SUCH Engelaiz Joyride.

Oopsi som Engelaiz Joyride (2 år) heter til hverdags har opprykk til A spor og opprykk til B rundering. Og til klasse 3 i lydighet. Oopsi har bestått karaktertest og gjennomført en fin mentalbeskrivelse (MH). Hun startet utstillingskarrieren med mange BIR-valp i 2020. I 2022 har Oopsi både oppnådd tittelen Norsk utstillingschampion - NUCH og tittelen Svensk utstillingschampion SUCH.

Tidligere hunder:

SVV-18 NVV-19 NVCH AD BH Korad C.I.B. N SE UCH Engelaiz Valpolicella - Fika. Fika konkurrerte i elite lydighet, og går i klasse A spor (NBF), samt rally-lydighet og har bronesmerke i agility. Fika er den første norskeide boxer som har tatt cert i spor. Fika har på toppen av dette vært kvalifisert for verdens største hundeutstilling, og blitt stilt ut der to ganger, nemlig Crufts.

Engelaiz Dizzie oppnådde opprykk til B spor gikk klasse 2 i rallylydighet.

Korad SUCH Engelaiz Non Stop konkurrerte i Lp kl Elite og hadde godkjent i A spor. Hun ble i 2012 som mange år før kåret til årets bruks-boxer og årets lydighetsboxer. Hun var den første norskeide boxer som fikk opprykk til A og oppnådde godkjent resultat der.

N SUCH KORAD Midwatch Jerry Jeff Walker gikk Lp Elite, godkjent i B spor, hadde sølvmerket i agility, kurs i vannredningshund og var kugjeter.

Marikarlos Dark Swedish Design gikk Lp Elite og hadde godkjent B-spor.

Eksempler fra behandlinger i gammel kundeblogg kan du lese her.

© 2007 Veterinær Kristin Steinmoen Halle DESIGN | Wollers Design